Training
A quality experience

A quality experience

REPEAT handlar om att ge dig möjligheten att vara den bästa versionen av dig själv.
Vi kan endast göra det genom att erbjuda dig den bästa möjliga ramen för ditt träningspass med noga utvald högkvalitativ utrustning så att du kan uppleva din passion för träning. Oavsett om det handlar om att umgås med vänner, att hitta bikiniformer, eller bara stänga ute världen och ge järnet!

7215 LILLE.jpg
Styrkeutrustning
Powerful machinery for powerful people
repeat-trae_10.jpg

Styrkeutrustning

Hos REPEAT är endast de bästa styrkemaskinerna gott nog. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda den tyskproducerade Gym80 Sygnum linjen. Gym80 Sygnum utmärker sig bl.a. genom att använda kevlar-band istället för kablar, vilket gör att maskinerna håller längre och är lättare att underhålla. Här går stil och funktion hand i hand för att ge dig den bästa träningsupplevelsen.

Fria vikter
Are you ready to lift
frivægte3.jpg

Fria vikter

Ta aldrig slut på utrustning! Vi har sett till att där alltid finns ett minimum av 2 uppsättningar av alla våra hantlar ända upp till 40kg. Förutom det så har vi tagit in den bästa utrustningen från Crossmaxx® med Olympiska skivstänger samt Eleiko bumperweights. Detta med ett stort urval av bänkpressar, plattformar och träningsstationer, inklusive Gym80 Sygnum Hacksquat, Bootymizer samt Incline och Decline bänkpress.


.


Cardio
Run from commitment
2190 LILLE.jpg

Cardio

Med ett brett utbud av marknadens bästa cardio-utrustning är vi säkra på att här finns något för allas tycke och smak. Vad sägs om Assualt Airbike och Assualt Runner, Concept 11 roddmaskiner och Skierg, för att inte glömma Stairmaster Gauntlet och Star Trac löpband.

Här finns möjligheterna för ditt livs konditionspass oavsett om du föredrar HIIT eller annan form av cardio.

Funktionell träning
Let’s build
7135 LILLE.jpg

Funktionell träning

Funktionell träning har de senaste åren vuxit fram, och hos REPEAT vill vi självklart erbjuda våra medlemmar allt vad detta innebär. Förutom en generös funktionell träningsyta erbjuder vi ett brett urval av bl.a. kettlebells, sandbags, TRX, kedjor och rep, medicinbollar, ringar och mycket, mycket mer som gör att våra medlemmar kan optimera den träning de önskar.

Virtuella klasser
Try me if you dare
7686 LILLE.jpg

Pods/Virtuell träning

Vi har tagit inspiration ifrån de häftigaste träningslokaler världen runt och byggt en "state of the art" virtuell studio.

Här är plats till upp till 8 personer och du har några av världens bästa instruktörer att guida dig via vår storbildsskärm. I våran ZEN studio finner du ett brett utbud av body/mindfullness pass bl.a. Yoga och Pilates.

Se ZEN fasta pass

Personlig träning
The faces of Repeat
1112.jpg

Personlig träning

Vi har Sveriges bästa personliga tränare. Punkt. Oavsett dagsform och mål, kan dem hjälpa dig från A till B, och inspirera dig i din träning. Våra personliga tränare arbetar självständigt inom REPEAT, och kan kontaktas i vårt center eller via deras kontaktuppgifter i deras profiler.


Om du är en certifierad Personlig tränare, vill driva din egen verksamhet och vara en del av REPEAT famiiljen, skicka då gärna in en ansökan till angelica@repeatfitness.se