VÅR APP
Ditt nya träningsverktyg
GET HELP
FIND YOUR INSPIRATION
GET SH*T DONE ANYWHERE & ANYTIME

Träningsprogram anpassade till dig

Baserat på ditt mål med träningen, den tid du som du kan lägga och din träningsnivå utformar appen ett träningsprogram anpassat för dig och med videoinstruktioner för varje övning. Om du inte är på träningscentret så gör appen ett program till dig som inte kräver träningsutrustning. Om dina träningsförutsättningar ändras - tid, nivå och mål – så ändras också ditt träningsprogram, så det är alltid helt anpassat för dig.

Gruppträningsklasser i appen

Har du ett medlemskap kan du via appen streama alla våra virtuella klasser. Yoga i sommarstugan? HIIT-klass på hotellrummet?- Inget problem. Har du tillgång till internet och har ett medlemskap, så har du tillgång till alla våra klasser var du än är och när som helst.

togo (2).jpeg

Hjälp med träningen på träningscentret

Kommer Snart!
Utrustning på utvalda områden i centret kommer bli markerade med QR-koder. När du scannat koden med appen så kommer en eller flera videos upp med instruktioner som visar hur utrustningen bäst används. Med hjälp av dessa videos får du inspiration till din träning och hjälp med hur du kan ta dig an nya övningar.


Join the revolution on instagram